S čím vám môžeme pomôcť? Kontaktujte nás, poskytneme vám konzultáciu ZDARMA.

    PROFESIONALNÉ ZABEZPEČENIE VS. LACNÉ ALARMY ZO SUPERMARKETU

    PROFESIONALNÉ ZABEZPEČENIE VS. LACNÉ ALARMY ZO SUPERMARKETU

    Internet a rôzne obchody pre kutilov sú plné kadejakých lacných “zabezpečovačiek”, kamerových systémov a senzorov, ktoré si môže podľa návodu každý namontovať doma aj sám. No je takéto lacné riešenie aj efektívne a spoľahlivé? Pre peňaženku možno, no z hľadiska bezpečnosti a plnohodnotného plnenia účelu nie.

    Mnohí si povedia, že keď kúpia lacný alarm, ktorý sa časom pokazí, tak si budú môcť dovoliť kúpiť nový a stále to bude lacnejšie, než ten profesionálny. Problém by však nastal, ak by takýto lacný alarm nefungoval vo chvíli, kedy by bol potrebný. Po takejto skúsenosti každý siahne po kvalitnom alarme a profesionálnej montáži. Navyše, personál v obchode s rozličným tovarom vám nedokáže poradiť pri technických parametroch či s vhodným umiestnením. Málokto vám tam poradí, na čo sa ktorý prvok hodí a na čo nie.

    Treba si uvedomiť aj fakt, že profesionálni výrobcovia alarmov dodržujú požadované normy a predpisy. Mnohé lacné hobby alarmy tieto podmienky nespĺňajú. Navyše, aby bola domácnosť plnohodnotne zabezpečená, musí byť alarm prispôsobený danej domácnosti a priestorom. To s univerzálnym prevedením nedosiahnete.

    A čo montáž? Mnohí si myslia, že to dokážu sami. Iste, s dobrým návodom sa to podariť môže, no kvôli nesprávnemu umiestneniu alarmu môže dochádzať k falošným poplachom či iným problémom.  A ak sa to stane počas dovolenky, tak to príjemné určite nebude.

    Profesionálny systém nemôže namontovať len tak hocikto. Treba mať potrebné školenie od výrobcu a oprávnenie, vydané Krajským riaditeľstvom policajného zboru. Je dobré si uvedomiť taktiež skutočnosť, že v prípade narušenia zlodejmi nemusí poisťovňa brať slabé zabezpečenie do úvahy.

    Investujte preto radšej do profesionálneho riešenia a máte pokoj. Odporúčame kvalitný zabezpečovací systém, profesionálnu inštaláciu, stály dohľad a okamžitú akciu v prípade poplachu.

    So zabezpečovacím systémom Jablotron 100+ sa prispôsobíme vašim potrebám, navrhneme riešenia vám šité na mieru a to aj s ohľadom na váš rozpočet. Kombinácia drôtových a bezdrôtových prvkov umožňuje rýchlu inštaláciu bez toho, aby sme museli výrazne zasahovať do vašich priestorov.

    Profesionálny alarm navyše umožňuje automatické akcie, ovládanie kúrenia, kontrolu kamerami atď. Všetko na diaľku, prostredníctvom aplikácie. V prípade problému vás systém upozorní napríklad na slabé batérie, nefunkčný detektor, úpravu nastavení a podobne. Servisný technik môže následne tieto problémy odstrániť. Mnohé z toho aj na diaľku.

    Veľkou výhodu je samozrejme aj záručný a pozáručný servis, čo pri lacnom alarme zo supermarketu nezískate.