S čím vám môžeme pomôcť? Kontaktujte nás, poskytneme vám konzultáciu ZDARMA.

    SYSTÉM OD JABLOTRONU JE ALARMOM A INTELIGENTNOU DOMÁCNOSŤOU V JEDNOM

    SYSTÉM OD JABLOTRONU JE ALARMOM A INTELIGENTNOU DOMÁCNOSŤOU V JEDNOM

    JABLOTRON 100+ ponúka bezpečnosť aj komfort v pomocou jediného elektronického systému. S jeho ovládaním je možné vykonávať všelijaké automatizované úlohy, či už osvetlenie, vykurovanie, zavlažovanie … .

    Čo vám prinesie inštalácia systému od Jablotronu?

     

    • Až 128 nezávislých vstupov na ovládanie brán, žalúzií, vykurovania, zavlažovania, osvetlenia… . Každý vstup je možné nastaviť na vami vybratý čas, kedy bude ochrana zapnutá, alebo vypnutá a kedy majú prebiehať vybrané akcie. Všetko je možné kombinovať.
    • Zapnutie a vypnutie je možné naviazať na konkrétnu časť objektu, napríklad na vybrané zásuvkové okruhy.
    • Udalosti môžete naplánovať podľa kalendára na určité časy a dni, podľa vašej potreby.
    • Akcie je možné podmieniť aktuálnou teplotou, aby sa pri prekročení stanoveného limitu mohli napríklad spustiť žalúzie, či klimatizácia; v zime vykurovanie.
    • Pomocou zónovej regulácie vykurovania môžete teplotu nastaviť individuálne na každú miestnosť zvlášť a to aj na určité dni v týždni. Oceniteľným prínosom je aj úspora energie.
    • V prípade, že používate systém iOS, môžete využívať aj ovládanie hlasom /Siri/ alebo skratky.

     

     

    Každý užívateľ si určite nájde to svoje nastavenie, ktoré bude šité na mieru jeho domácnosti a potrebám. Všetky úlohy je možné naplánovať, alebo ich kedykoľvek ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácie. Z domu klávesnicou alebo ovládačom.

    A čo alarm? Pomocou automatizovaných funkcií efektívne odradí neželaných hostí. Začne blikať, spustí sirénu, vytiahne žalúzie a cez aplikáciu vás ihneď informuje, aby ste mohli konať.

    Výhodou tohto systému je teda variabilita a aj nainštalovaný systém je možné kedykoľvek rozšíriť. Kontaktujte nás a navrhneme vám konkrétne riešenia, vykonáme inštaláciu a zabezpečíme kvalitný servis.